Een stralend witte glimlach in slechts 2 bezoeken

Bezoek 1: In uw persoonlijk Smile Advies met de Smile Consulente worden alle parameters bepaald die uw persoonlijke glimlach beschrijven. Deze beschrijving kan indien u wenst worden aangevuld met een klinisch onderzoek van een GlamSmile tandarts die uw gebit op medisch gebied analyseert.

Met onze eigen smile simulatie-software volgt een digitale 2D simulatie. Zo weet u onmiddellijk hoe u er zou uitzien met een mooi gealigneerd gebit en stralende, witte tanden. Ook ontvangt u een gedetailleerde offerte voor de behandeling.

uw persoonlijk Smile AdviesSmile Advies | GlamSmiledigitale 2D simulatie GlamSmile

Na uw akkoord neemt een GlamSmile tandarts een foto (orthopantogram) van uw gebit en kaakbeen, alsook een afdruk van uw gebit. Deze afdruk wordt nadien gedigitaliseerd, waarna de Smile Designer met 3D CAD/CAM-designsoftware aan het werk gaat. Hij tekent de perfecte tandenboog op uw bestaand gebit en bereidt zo de productie van de facings of veneers minutieus voor. Nadien komt het GlamSmile tandtechnisch labo in actie om uw porseleinen facetten op maat te maken. Dat gebeurt uiterst precies: tot op 25 micron (25 duizendsten van een millimeter) nauwkeurig!

afdruk voor facings | GlamSmile3D ontwerp facings | op maat gemaakt | GlamSmile1 facing, veneer, facet | GlamSmile

Bezoek 2: Na ongeveer 3 weken zijn uw persoonlijke veneers of facetten klaar voor plaatsing. GlamSmile gebruikt daarvoor een speciale, gepatenteerde positioneringstray die precies overeenstemt met de vorm van uw tandenboog. Hierdoor kunnen GlamSmile tandartsen in één beweging 6 tot 10 veneers plaatsen op uw tanden. Een enorme tijdwinst. Een GlamSmile plaatsing neemt slechts één uur in beslag tegenover ruim 3 uur bij de traditionele tand-per-tand-plaatsing. Bovendien is het resultaat ook veel accurater.

De plaatsing is snel, eenvoudig, en volkomen pijnloos. Na nauwelijks een uur wandelt u buiten met een fonkelnieuwe, natuurlijke smile.

Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvend Smile Advies.