Voor en na foto's GlamSmile

 • witte tanden | GlamSmile
  Luba Oostende

  "Ik kreeg een stralende glimlach en witte tanden in slechts 2 bezoeken!"

 • Ine B. Lier
 • witte tanden | GlamSmile
  Annabel T. Knokke

  "Ik was wel tevreden over mijn tanden maar ik wou toch graag nog wittere tanden. Ik vond dat ik mezelf wel mocht verwennen. Iedereen uit mijn omgeving vind mijn tanden heel mooi, ik ben er heel tevreden over. 

  Nu lach ik echt ten volle met mijn mooie witte tanden. Ik durf nu ongeremd te lachen en dat is fantastisch. Ik zou het iedereen aanraden, want everybody deserves to be a star!"

 • meer zelfvertrouwen | GlamSmile
  Sandra B. Lennik

  “Sinds GlamSmile mij een veel mooiere glimlach heeft gegeven, voel  ik mij veel minder geremd om breed te lachen. Ik voel me nu beter, gelukkiger en heb meer zelfvertrouwen. Dank u GlamSmile! 

 • wit gebit
  Hilde W. Beerzel

  “Het is altijd mijn droom geweest om een stralend wit en egaal gebit te hebben. GlamSmile heeft die droom waargemaakt. Ik ben zo tevreden over het resultaat! De begeleiding is heel professioneel en de ontvangst elke keer heel hartelijk en warm. Ik raad het aan al mijn vrienden aan!

 • GlamSmile veneers | gele tanden
  Julie C. Kluizen

  “ ‘Je tanden en handen zijn uw visitekaartje’ vertelde mijn mama altijd. Onze mondhygiëne is dus steeds uitermate belangrijk geweest voor onze familie. Begin mijn twintigers jaren kreeg ik een abces op mijn snijtand bovenaan. Ook merkte ik meer en meer op dat mijn tanden verkleurden…een doffe kleur, wat grijzig, wat gelig. Ondanks ik mijn tanden goed poetste en nooit opmerkingen kreeg van mijn tandarts.

  Enige tijd later vertelde een collega over haar aangename ervaring met GlamSmile. Ik ging op onderzoek uit…

  Ik ontdekte de term ‘veneers’ en kreeg zeer snel een vrijblijvende afspraak. Ik was onmiddellijk overtuigd! Ik werk in de bank –en verzekeringswereld. Daar is een professioneel voorkomen toch wel belangrijk en het ontbrak mij aan zelfvertrouwen qua uiterlijk en bleef vaker op de achtergrond. Nu heb ik niet alleen een stralende glimlach, maar ook nog eens pakken zelfvertrouwen!

  Wat helpt in alle aspecten van ons vak. Ik ben uitermate tevreden en zou het iedereen meteen aanraden!”

 • GlamSmile porseleinen facings
  Didier V. Vichte

  “De GlamSmile producten, porseleinen veneers, zijn top! Ik ben fier op mijn nieuw gebit waardoor ik meer vertrouwen heb als ik glimlach.” 

 • GlamSmile witte tanden
  Isabel B. Vichte

  “Ik ben zeer tevreden over GlamSmile. Nu mag iedereen een blik in je mond werpen, want alles is hagelwit! Je uitstraling verandert want je lacht gemakkelijker breed. Het is een goede investering op lange termijn!”

 • mooie glimlach en mooie tanden
  Els M. Essen

  “Vanaf de eerste kennismaking met de Smile Consulente tot de opvolging was er een vlotte communicatie. De reacties van de omgeving zijn heel positief. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn mooie glimlach en tanden. Mede dankzij deze reacties heb ik besloten om ook de onderboog aan te pakken met veneers.”

 • witte tanden | gele tanden
  Walter B. Ramsel

  “Ik ben zeer te spreken over de professionele aanpak van het vriendelijk team. Dankzij hun advies heb ik de juiste keuze kunnen maken en ben ik nu tevreden van mijn nieuwe glimlach.”

 • scheve tanden
  Giovanna S. Keerbergen

  “Omdat er vroeger geen sprake was van ‘blokjes’ stonden mijn tanden niet mooi op een rij. Ik stoorde mij hier enorm aan. Lachen deed ik altijd met gesloten mond."

  "Na het plaatsen van de veneers voel ik mij meer zelfverzekerd en kan ik eindelijk spontaan lachen. Iedereen ziet dat er uiterlijk iets veranderd is, maar niemand denkt dat het veneers zijn. Het is zo natuurlijk dat niemand er iets van merkt, sommigen vragen gewoon of ik mijn tanden heb laten bleken. Een aanrader voor iedereen die onzeker is over zijn/haar glimlach.

 • Sandra GlamSmile facings
  Sandra D. Hofstade

  “Ik ben via een bevriend koppel bij GlamSmile terecht gekomen. Dankzij het prachtige resultaat bij hen en de uitermate grote tevredenheid had ik er onmiddellijk alle vertrouwen in.

  Voor mij was het belangrijk een natuurlijke look te behouden en ik ben dan ook uiterst tevreden met het resultaat.

  Poseren en spontaan lachen voor de camera lukte me vroeger maar moeizaam en bezorgde me stress. Nu tover ik probleemloos een ‘big smile’ tevoorschijn!

 • GlamSmile
  Stefan D. Nederzwalm

  Dankzij GlamSmile ben ik nu veel socialer. Ik durf praten, ik durf lachen, ik durf spontaan zijn.

  Vroeger verborg ik me altijd, was ik teruggetrokken en had ik een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit alles omdat ik besefte dat mijn ‘smile’ absoluut niet aantrekkelijk was.”

 • voluit lachen met veneers
  Lutgarde M. Beervelde

  “Na veel twijfelen toch de stap gezet en het voelt super! Ik ben meer zelfverzekerd en durf opnieuw voluit te lachen. Het ziet er ook heel natuurlijk uit.”

 • GlamSmile facetten
  Carine V. Damme

  “Na kennismaking met GlamSmile via vrienden liet ik mij overhalen tot een bezoekje. Wat ze me voorstelden interesseerde me en ik ben hierop ingegaan. Snel had ik al een mooi resultaat met de facetten. Ik ben heel tevreden!”

 • Kathleen voor en na facings GlamSmile

  Ik was al heel lang op zoek naar een manier om rechtere tanden te krijgen, maar een beugel op mijn leeftijd zag ik echt niet zitten.

  Uiteindelijk vond ik dé oplossing: GlamSmile!

  Ik lach graag en veel en vind het dan ook heel belangrijk om een schitterende glimlach tevoorschijn te toveren. Zelfs de kinderen bij mij op school spreken nu over de witte tanden van juf Kathleen.”

 • nieuwe glimlach
  Nancy S. Gavere

  “Een nieuwe glimlach was voor mij als een droom die uitkwam. Van dag één heb ik mij er enorm goed mee gevoeld. Ik werd behandeld als een prinses. It feels good! “

 • Nadine voor en na facings
  Nadine M. Broechem

  "Een 'remake' van jezelf waar je mond van openvalt. Mijn zelfbeeld is stevig opgekrikt, bedankt! "

 • facetten-voor-na
  Annick V. Waarschoot

  "De grote hoeveelheid antibiotica in mijn kinderjaren hadden me opgezadeld met echt wel gele tanden. De verkleuring stoorde mij enorm en tastte ook mijn zelfvertrouwen aan. Als verpleegster kom ik veel in contact met mensen en voelde me daarbij eigenlijk nooit goed in mijn vel. Daarom koos ik resoluut voor GlamSmile veneers, van zodra ik wist dat die mogelijkheid er was.

  Ik voel me nu veel rustiger in de omgang met mensen en mijn zelfvertrouwen is sterk gestegen. Ik ben niet langer verlegen om een super smile te tonen!"

  De Smile Consulent:

  "Naast de kleur vertoonde het gebit van Annick nog andere imperfecties die we met veneers dienden op te lossen. Haar centrale snijtanden waren te groot t.o.v. de laterale snijtanden, de middellijn liep wat scheef en haar tandenboog was vrij onregelmatig.

  De facings hebben dat alles uitstekend gecorrigeerd en nu beschikt Annick over een quasi perfecte rij parelwitte tanden die bovendien heel natuurlijk overkomen. Precies alsof ze die altijd al gehad heeft."

 • facetten-voor-na
  Karin D. Mechelen

  "Mijn moeder vertelde me dat mijn tanden beschadigd geraakt waren door penicilline, een soort antibiotica, dat ik als kind heb ingenomen.

  Ik lachte vroeger altijd met gesloten lippen. Nu ik veneers heb laten plaatsen, kan ik eindelijk vrijuit lachen, zonder me af te vragen hoe ik over kom. Ik leef eigenlijk volledig op, omdat ik zo fier ben over mijn lach."

  De Smile Consulent:

  "Behalve haar gele tanden stonden Karins tanden ook een tikkeltje naar binnen gericht waardoor haar bovenlip wat inviel. Ook de middenlijn van haar bovenboog liep niet recht.

  De vorm en de grootte van haar tanden waren wel OK, zodat de veneers uiteindelijk enkel de kleur en de positie dienden op te vangen. Het resultaat werkt zeer verjongend en oogt heel natuurlijk."

 • facetten-voor-na
  Melika L. Aalst

  "Ik wou nooit spontaan lachen. Als ik glimlachte, hield ik mijn mond bewust dicht. En op iedere foto irriteerde mijn glimlach me. Nu ben ik veel spontaner en mensen geven me complimentjes over mijn stralende witte tanden.

  Wat ik er echter vooral leuk aan vind, is dat niemand ziet dat ik porseleinen veneers heb. Het komt zo natuurlijk over en de meeste mensen denken dat ik gewoon mijn tanden heb laten bleken. Ik ben echt heel tevreden."

  De Smile Consulent:

  "Facetten losten bij Melika een hele reeks kleinere problemen op. Er was een kleine overlapping van de frontale snijtanden en haar zware hoektanden duwden haar eerste kiezen wat naar de achtergrond. Daardoor zag haar globale tandenboog er onevenwichtig en niet harmonieus uit, wat bovendien nog werd versterkt door haar plaatselijke en onregelmatige verkleuringen.

  Met onze GlamSmile facetten slaagden we erin om die kleine foutjes helemaal weg te werken en de mooie, witte kleur zorgt ervoor dat haar hele glimlach gaat stralen."

 • porseleinen veneers | GlamSmile
  Thomas V.W. Lochristi

  "Voor mijn job kom ik dagelijks in contact met veel mensen. Een mooie glimlach is daarbij niet alleen de perfecte binnenkomer, het is ook een taal die iedereen spreekt... Een mooi recht gebit en mooie witte tanden zeggen veel over iemands persoon. Je ziet er gewoon beter en meer verzorgd uit. De mensen van GlamSmile hebben we perfect uitgelegd wat de mogelijkheden waren en ik ben superblij met het resultaat. Keep on smiling!"

  De Smile Consulent:

  "De kleur van je tanden is afhankelijk van veel factoren, maar bij Thomas was de oorzaak van zijn gele tanden puur genetisch. Een bleaching of whitening, wat een dieptereiniging is van het gebit, zou daarom in zijn geval niet helpen: een whitening kan immers je tanden nooit witter maken dan hun natuurlijke kleur. Bij Thomas zijn porseleinen facetten de enige manier om mooie witte tanden te krijgen.

  Naast de blijvend witte tanden, konden we met de facetten meteen ook zijn assymetrische middellijn corrigeren. De middelijn is de denkbeeldige lijn die loopt van tussen je ogen door het midden van je neus en tussen je fronttanden naar het midden van je kin, en die esthetisch gezien één rechte lijn moet zijn. Dankzij de lichte correctie met facings lijkt de bovenboog van Thomas optisch nu heel wat rechter."

 • GlamSmile-facetten-voor-na
  Nico L. Waardamme

  "Een jaartje geleden zei mijn zoon van 15 jaar: "Papa, wat heb jij scheve tanden!" Voor mij was dat de aanzet om direct stappen te ondernemen. Via de GlamSmile website nam ik contact op voor een persoonlijk Smile Advies en 3 weken later was ik de trotse bezitter van een spontane glimlach, met rechte tanden die eindelijk zichtbaar werden.

  Mijn veneers hebben mijn zelfvertrouwen totaal weer teruggebracht. Het is zalig om weer ongegeneerd te kunnen lachen."

  De Smile Consulent:

  "Dankzij de veneers werden Nico's scheve tanden, die van nature wat kort oogden, mooi rechtgezet en ook een beetje langer. Daardoor werden ze zichtbaarder, werd zijn glimlach breder en komt hij nu veel positiever over. Dat zijn tanden tegelijk ook wel witter uit de hoek komen, versterkt dat effect alleen maar."

 • facetten-voor-na
  Nancy G. Lochristi

  "Dankzij mijn veneers heb ik nu een heel spontane glimlach en kan ik vrijuit mijn tanden bloot lachen. Vroeger was dat wel anders en lachte ik meestal met gesloten mond. Dat was jammer, want nu krijg ik telkens heel positieve reacties over mijn glimlach. Bedankt GlamSmile!"

  De Smile Consulent:

  "Nancy's tandlijn was onevenwichtig en haar laterale snijtanden waren wat te klein. Haar tanden waren verkleurd door de tetracycline, een soort antibiotica die tussen de jaren '60 en '70 volop werd voorgeschreven voor luchtwegeninfecties bij baby's en peuters, maar die op middelbare leeftijd vaak leidt tot (soms zware) tandverkleuringen. Bleaching of whitening is in zo'n geval geen optie omdat die gewoon niet werkt bij tetracycline-verkleuringen aangezien de gele kleur in de kiem van de tanden blijft zitten. De enige oplossing om permanent witte tanden te krijgen, is dus het plaatsen van veneers.

  Een GlamSmile tandarts adviseerde Nancy een eenvoudige tandvleescorrectie om de kleine snijtanden wat te vergroten en zo een evenwichtige tandvleeslijn te creëren."

 • facings voor en na
  Irida C. Deerlijk

  "Ik durf nu eindelijk terug te lachen zonder mijn hand voor mijn mond te houden. En ik lach ook terug met mijn mond open! Ik krijg complimenten over mijn glimlach wat mij meer zelfvertrouwen geeft. Ik heb het gevoel dat mensen mij nu anders, positiever bekijken, dankzij mijn stralende glimlach."

  De Smile Consulent:

  "Irida's smilecase was een complex verhaal in die zin dat er vrij veel onvolkomenheden samenkwamen in haar glimlach. Haar tanden waren zeer onregelmatig van grootte, van vorm en van kleur, en er waren tanden afgebroken.

  Een GlamSmile tandarts opteerde voor een complete smile make-over. Er was dan ook een combinatie van kronen en veneers nodig om tot dit spectaculaire resultaat te komen."

 • facetten-voor-na-veneers-GlamSmile

  "Dit resultaat overtreft mijn verwachtingen. Ik vind het heel mooi en ik moet zeggen dat de hele aanpak van GlamSmile bijzonder professioneel was."

  De Smile Consulent:

  "Darline's gebit vertoonde zichtbare sporen van slijtage, een beetje knarsschade en er waren één of twee tanden waar stukjes van afgebroken waren. Deze gebreken waren echter allemaal gemakkelijk op te lossen met veneers, waarbij er slechts een minimale correctie nodig was van symmetrie en vorm.

  Haar tanden vertoonden de klassieke ouderdomsvergeling, maar die was egaal over het gehele gebit verdeeld. Eigenlijk is dit een klassiek geval waar veneers niet alleen voor wittere tanden zorgen, maar tegelijk het gebit als geheel sterk opwaarderen. Een stralende glimlach is daarvan het logische gevolg.

  Let ook op de match tussen de kleur van het oogwit en van de tanden. Wanneer dat het geval is, wordt de tandesthetiek op een hoger niveau gebracht. Je zou kunnen zeggen dat de ogen dan spontaan meelachen met de tanden."

 • facings-voor-na
  Jo G. Stekene

  "Mijn onderboog had flink wat afgezien en ook bij GlamSmile wilden ze zich hierop concentreren. De kleur van mijn tanden was immers ok. Ze hebben een prima job gedaan want ik had me het resultaat niet kunnen indenken. Er was wel een simulatie vooraf gemaakt maar dat is toch altijd afwachten. Die gekartelde tanden onderaan zijn nu eindelijk mooi egaal en ik voel gewoon dat nogal wat mensen mij benijden met mijn smile. Heel blij!"

  De Smile Consulent:

  "Door zijn fel knarsetanden vertoonde Jo's gebit zichtbare knarsschade op de onderboog en enkele afgebroken hoekjes op de bovenboog. De onderboog had dan ook een onregelmatig verloop, mede door veel zichtbare overlappingen, wat wij 'crowding' noemen. De natuurlijke kleur van Jo's tanden was fris en wit, en dus hebben we die helemaal behouden.

  Met de veneers slaagden we er in om enkele tanden te verlengen, en die van de onderboog te verhogen. Bovendien zorgden we voor een mooi gealigneerde onderboog. Dat is in zijn geval extra belangrijk omdat Jo's ondertanden goed zichtbaar zijn als hij glimlacht."

 • veneers-voor-na
  Betty V.H. Zottegem

  "Sinds ik veneers heb, durf ik eindelijk weer te lachen en is mijn zelfvertrouwen sterk toegenomen. Ik had dit veel eerder moeten doen! Dank aan het GlamSmile team."

  De Smile Consulent:

  "Betty's gebit is een typisch voorbeeld van hoe bepaalde medicatie de kleur van de tanden sterk kan aantasten. Ondanks haar gele tanden, was de positie van de tanden wel vrij goed.

  Er was wat slijtage zichtbaar, maar al bij al waren er geen problemen om veneers te plaatsen, die voor een nieuwe parelwitte glimlach zorgen."

 • facetten-voor-na
  Mo F. Antwerpen

  "De dokters waarbij ik in behandeling was, raadden me een ingrijpende kaakoperatie aan, in combinatie met orthodontie, maar dat zag ik niet zitten.

  Ik had al twee jaar orthodontie achter de rug en was niet volledig tevreden over het uiteindelijke resultaat. Waar ik nog het meest last van had, was dat de orthodontie mijn boventanden naar binnen toe positioneerde. In combinatie met de kleur- en lengteverschillen tussen mijn tanden leverde dat een lelijke glimlach op.

  Met de Glamsmile veneers was dat op slag opgelost. Ik kon bijna zelf mijn eigen glimlach creëren en dankzij de simulatie en het professioneel advies kon ik al op voorhand mijn perfecte smile zien. Bij GlamSmile is het echt wel van "What you see is what you get;". Ik koos voor een natuurlijke, frisse, witte glimlach en die heb ik ook gekregen. Ik voel me er echt goed bij."

  De Smile Consulent:

  "Bij Mo zorgden de kleine laterale snijtanden voor een onevenwichtige bovenste tandenboog. Met aangepaste veneers werden die verlengd en een klein beetje verbreed. Daardoor ziet het hele gebit er nu veel harmonieuzer uit. De wittere kleur onderstreept die harmonie helemaal en zorgt voor een vitale en stralende glimlach."

 • facetten-voor-na facings | veneers

  "Doordat ik als kind veel antibiotica heb moeten slikken, zagen mijn tanden er best slecht uit. Als ik lachte, dan was dat met de lippen stijf op elkaar. Mijn tanden bleken was geen optie, omdat ze te gevoelig waren en het resultaat ervan ook niet voldeed. Met de facings van GlamSmile werd dat probleem eindelijk opgelost.

  Ik sta zelf nog regelmatig versteld van het resultaat. Na al die jaren durf ik eindelijk weer breeduit te lachen. Dat was al van in mijn kindertijd geleden."

  De Smile Consulent:

  "Melissa had last van zwaar beschadigde tanden die afbrokkelden en er waren kleurvariaties te zien binnen de individuele tanden. Daarnaast waren haar hoektanden vrij dominant, waardoor je de indruk kreeg dat de achterliggende kiezen niet aanwezig waren.

  Met onze veneers konden we deze structuurfoutjes helemaal wegwerken en slaagden we erin om een mooie, positieve smile te creëren."

 • facetten-GlamSmile-Luc-voor-na
  Luc M. Hertsberge

  "Ik was niet ontevreden over mijn gebit, behalve dan mijn nogal gele tanden. Maar toen ik een simulatie liet uitvoeren bij GlamSmile stond ik toch versteld van het grote verschil en liet al snel de veneerbehandeling uitvoeren. Een pluim voor het hele GlamSmile team dat mij bijzonder vriendelijk begeleidde. Echt alles zeer professioneel. Ik kreeg een persoonlijk smile analyse dossier en werd van alles perfect op de hoogte gehouden. De plaatsing verliep zeer snel en compleet pijnloos. In minder dan een uurtje had ik een heel mooie glimalch. En nu wil ik absoluut niet meer terug naar de oude situatie. Het leven is zoveel leuker met een écht mooie glimlach."

  De Smile Consulent:

  "Luc is een mooie case om de subtiliteit van een behandeling met veneers te demonstreren.

  Op het eerste gezicht is er niet zoveel verkeerd aan zijn bestaand gebit, behalve dan de minder witte kleur. Als je echter naar de na-foto kijkt, dan is er toch wel een fundamentele switch gebeurd. De laterale snijtanden en de hoektanden, die oorspronkelijk iets op de achtergrond stonden, kregen een kleine lift naar voor, waardoor ze nu perfect in de tandenrij van de bovenboog passen. Slechts enkele fracties van millimeters van verschil, maar al bij al een reuzensprong qua effect."

 • glamsmile-voor-en-na

  "Ik denk dat ik niet de makkelijkste case was voor GlamSmile. Die verkleuring was een iets, maar vooral die uitgesproken puntige hoektanden vond ik niet mooi. Na 5 jaar zijn mijn GlamSmile veneers nog perfect intact en ik ben nog steeds zeer tevreden met het resultaat."

  De Smile Consulent:

  "Jacques' tanden waren sterk vergeeld. Bovendien beschikte hij over zware en scherpe hoektanden en kleine laterale snijtanden die teveel naar achter gericht waren.

  Alles samen zorgde dat voor een onregelmatige tandenboog die we met onze porseleinen veneers grotendeels egaal konden maken."

 • glamsmile-voor-en-na
  Davy V. Adinkerke

  "Ik ben jarenlang met mijn probleem bijven zitten. Dacht dat er niets aan te doen was, tenzij alle tanden te laten trekken en met een prothese verder te doen. Tot ik op het internet op GlamSmile stootte en durfde om de stap te zetten en er iets aan te laten doen. Ik had nog nooit van veneers gehoord en twijfelde eraan of dit wel zou werken voor mij.

  Maar toen ik achteraf het zeer mooie resultaat zag... amai! Nu durf ik eindelijk te lachen op foto en voel me veel meer zeker van mezelf. Had ik dit maar vroeger gedaan!"

  De Smile Consulent:

  "Davy is echt wel een supercase als je wil aantonen wat er met veneers allemaal mogelijk is. Hij beschikte namelijk maar over één centrale snijtand - een zeldzaamheid. Bovendien had hij een mix van grote en kleine tanden die nog 's allemaal scheef op de tandenboog stonden.

  De oplossing bestond voor 100 % uit veneers. We maakten uit hoogkwalitatief porselein een tweede fronttand op de laterale snijtand en schoven het hele gebit door. De hoektand werd zo een snijtand en de eerste kies werd een hoektand. Op die manier creëerden we de impressie van een volledig normaal gebit, compleet met rechte middellijn, rechte tanden en een symmetrische boog."

 • facetten-voor-na
  Ann D.M. Lochistri

  "Had ik dit maar eerder gedaan...! Mijn positieve ingesteldheid werd helemaal opgekrikt door mijn nieuwe, stralende glimlach. Het hele GlamSmile team is super en je voelt je heel comfortabel in hun bijzijn. De GlamSmile veneers veranderen niet enkel je lach, maar ook je innerlijk."

  De Smile Consulent:

  "Ann heeft een heel open, vriendelijk gezicht en daar past een mooie egale witte smile natuurlijk in als gegoten. Ze had een lichte tetracycline-verkleuring wat haar een grijs effect op haar tanden gaf. Met onze porseleinen veneers verlengden we de frontale snijtanden en de hoektanden een klein beetje en de witte kleur deed natuurlijk de rest."

 • facetten-voor-na
  Inge A. Aalst

  "Na mijn eerste, vrijblijvend gesprek had ik meteen het volste vertrouwen in het team en het concept van GlamSmile. Na amper 2 behandelingen beschikte ik eindelijk over mijn gedroomde glimlach. Alle imperfecties en verkleuringen aan mijn tanden werden binnen de kortste keren weggewerkt op een natuurlijke manier, dankzij de GlamSmile veneers.

  Ik had veel schrik dat het te kunstmatig ging overkomen maar ben enorm blij met het resultaat. Mijn uitstraling naar de de mensen om me heen heeft een positief effect. Ik voel er me heel goed bij."

  De Smile Consulent:

  "De natuurlijke tandenboog van Inge was vrij goed qua positie. Echter door de verschillen in grootte en lengte oogde de tandenboog zeer onevenwichtig.

  Vooral de laterale snijtanden vielen nogal klein uit . Dat is een ideale indicatie voor een veneerbehandeling. Met facings kunnen we immers tanden wat verlengen of verbreden om een mooie symmetrie te bereiken. Ook de glimlach zelf werd enkele millimeters breder, waardoor een aantrekkelijke lachlijn ontstond."

 • facetten-voor-na-GlamSmile
  Allen D. New York

  "My teeth really didn't look good. Back in the States everybody who takes pride in his or her appearance has veneers. Cosmetic dentistry is for most Americans second nature, just like hair transplant, breast enhancement, liposuction etc. During my professional career here in Belgium I got to find out that GlamSmile has the most experience and by far the best quality of veneers. And it comes at a price much more affordable than in the USA. These guys know how to turn dentistry into art.

  I just LOVE my smile!"
   

  De Smile Consulent:

  "Allens tanden waren sterk aangetast door tetracycline, een antibioticum dat in de jaren '60 en '70 vaak werd voorgeschreven voor luchtwegeninfecties bij jonge kinderen, maar die op middelbare leeftijd vaak verkleuringen diep in het gebit heeft. Door nogal dominante fronttanden leken zijn laterale snijtanden eerder klein.

  We hebben een mooie harmonie gerealiseerd met onze perfect op maat gemaakte veneers. Ook de hoektanden werden hierbij optisch rechtgezet waardoor zijn Allens glimlach breder lijkt."

 • facetten-voor-na GlamSmile veneers
  Anja V.D.R. St-Amandsberg

  "Dit had ik véél vroeger moeten doen! Het is een super boost voor je zelfvertrouwen wanneer je weer voluit kan lachen! Heel veel dank aan het fantastische GlamSmile team!"

  De Smile Consulent:

  "Een complexe case. Anja had een zeer onevenwichtige tandvleeslijn die extra in de verf werd gezet door de grijze schijn rond beide fronttanden. Haar overige tanden stonden waaiervormig in het gebit en niet in positie. 

  Een GlamSmile tandarts raadde een volledige smile make-over aan omdat er met een combinatie van facings en kronen diende gewerkt te worden met tandvleescorrectie.

  De witte kleur matcht perfect met de kleur van haar oogwit, wat haar glimlach heel natuurlijk en levendig maakt."

 • witte tanden GlamSmile
  Viviane S. St-Amandsberg

  "Ik maakte me zorgen dat veneers niet te dik zouden overkomen, onnatuurlijk op mijn tanden, maar het tegendeel is waar! Het resultaat is heel naturelle en ik zie er veel verzorgder en ook jonger uit. En zo voel ik me ook!

  De Smile Consulent:

  "Met ouder worden slijt het glazuur van de tanden af en lijkt het alsof je gele tanden krijgt. Het proces van ouderdomsverkleuring verloopt niet overal even egaal, waardoor er vlekken ontstaan op de tanden. Dat is precies wat er met Viviane's gebit was gebeurd.

  Met de veneers konden we de kleur van haar tanden weer helemaal gelijk krijgen, maar niet te wit, zodat het kleur past bij haar leeftijd.

  Bijkomend voordeel: de veneers ondersteunen de liplijn, waardoor de lippen meer volume krijgen, wat een verjongend effect heeft."
   

 • facetten-voor-na
  Eric V. Brecht

  "Ik had last van afgebroken hoekjes aan mijn bovenste tanden, die me echter wel dagelijks irriteerden. Dankzij de GlamSmile veneers zijn die nu helemaal weg en voelen mijn tanden als nieuw aan. Ik wou echter geen overdreven tandpastasmile en bleef liever bij mijn natuurlijke kleur van mijn tanden. GlamSmile heeft die wens helemaal gerespecteerd en dat vind ik heel chic."

  De Smile Consulent:

  "Eric wist heel goed wat hij wou. Hij was tevreden met zijn gebit en de natuurlijke kleur ervan. Er waren enkel wat afgebroken tanden aan de bovenzijde die hij wou herstellen, maar daarnaast had hij liever dat alles zoveel mogelijk bij het oude bleef.

  Eric's case was dus een heel softe make-over met slechts een lichte kleurcorrectie."

 • facetten-voor-na
  Florence F. Schaarbeek

  "Het is nu 6 jaar geleden dat ik mijn veneers heb laten plaatsen en ze zien er nog steeds als nieuw uit. Geen slijtage of kleurverandering te bespeuren. Ik werk in de communicatiewereld en daar is een mooie glimlach een troef van formaat. Van zodra ik mijn facings had, veranderde de houding van de mensen tegenover mij. Ik voel dat ik sympathieker overkom. Maar ik heb alleszins ook gewoon meer zin om breed te lachen! Ik heb het me echt nog geen seconde beklaagd en kan het aan iedereen aanbevelen."

   

  De Smile Consulent:

  "De afgesleten randjes van Florences snijtanden werden veroorzaakt door knarsetanden. Als je te veel wegknarst, stijgt het risico dat er onvoldoende tandoppervlakte rest om nog veneers te kunnen plaatsen. Ook haar hoektanden stonden onregelmatig en haar eerste kiezen waren wat naar binnen gevallen.

  Met de op maat gemaakte facings konden we die twee problemen in één keer oplossen: de tanden van de bovenboog kregen hun natuurlijke lengte terug en haar hoektanden en eerste kiezen gaven we wat meer volume. Hierdoor werd de glimlach van Florence mooi verbreed, wat haar smile meteen opener en sympathieker maakt."