GlamSmile veneers verbeteren uw glimlach fundamenteel

Slechts heel weinig mensen beschikken van nature uit over een perfect gebit en bijhorende stralende glimlach. Soms staan de tanden niet helemaal op één lijn, soms zijn er stukjes afgebroken, zitten er spleetjes tussen de tanden, is er erosie door het knarsetanden, heeft u reeds een stifttand die anders is van kleur,...

Een stralende glimlach gaat dus echt niet alleen over oppervlakkig witte tanden. Het mooie aan GlamSmile veneers (= facings of facetten) is dat ze uitermate geschikt zijn om tal van imperfecties voor eens en voor altijd te verhelpen. Zo kan er een echte “make-over” van uw gebit gemaakt worden en krijgt u een heel natuurlijke glimlach.

Volgende gebreken zijn uitermate geschikt om met GlamSmile veneers te behandelen.

Het mooie aan porseleinen veneers(= facings of facetten) van GlamSmile is dat ze uitermate geschikt zijn om tal van imperfecties voor eens en voor altijd te verhelpen. Zo kan er een echte “make-over” van uw gebit gemaakt worden en krijgt u een heel natuurlijke glimlach.

Volgende gebreken zijn uitermate geschikt om met GlamSmile veneers te behandelen.

(Druk op de afbeeldingen om het resultaat na behandeling te bekijken)
 • Diastema (spleetjes tussen de tanden)

  Diastema of diasteem is het verschijnsel dat er ruimte is tussen de twee voorste snijtanden, in de volksmond "spleetjes tussen de tanden".
  Tandspleetjes zijn heel normaal bij kinderen in de groeifase. Maar ook bij volwassenen komt het nog vrij frequent voor.
  Zonder vervelende en langdurige orthodontie bieden GlamSmile facings (= veneers) een snelle, praktische en esthetische oplossing voor diastema 3 mm breed.

  Raak de afbeelding aan om het resultaat met veneers te zien.
  spleet tussen tanden | oplossing | diastema | GlamSmile spleet tussen tanden | diastema
  oplossing diastema | GlamSmile spleet tussen tanden | diastema
  spleetjes-tussen-tanden spleetjes-tussen-tanden
  spleetjes-tussen-tanden spleetjes-tussen-tanden
  Beweeg over de foto’s en ontdek het resultaat na behandeling

  Diastema of diasteem is het verschijnsel dat er ruimte is tussen de twee voorste snijtanden, in de volksmond "spleetjes tussen de tanden".

  Tandspleetjes zijn heel normaal bij kinderen in de groeifase. Maar ook bij volwassenen komt het nog vrij frequent voor. De oorzaken kunnen velerlei zijn.

  Meestal zijn de 2 laterale of kleine snijtanden gewoon te klein, waardoor er teveel ruimte is om de beschikbare ruimte te vullen. Het kan ook voorkomen wanneer de 2 frontale tanden niet netjes naast elkaar staan en de scheve stand een opening laat tussen beide frontale snijtanden. Dat kan nog verergerd worden door een verkeerde tongpositie die een constante voorwaartse druk geeft op de frontale snijtanden. De tanden steken dan wat vooruit en het spleetje wordt zo nog groter.

  Diastema kan ook ontstaan wanneer één of meer tanden ontbreken. Door het bot- en drukverlies dat daarmee gepaard gaat, gaan alle tanden wat migreren, nemen de vrijgekomen ruimte in en komen zo losser van elkaar te staan. Daardoor ontstaan na verloop van tijd meestal spleetjes tussen alle tanden in die tandenrij.

  In al deze gevallen bieden veneers, facings of facetten hierbij een snelle, praktische en esthetische oplossing. Zelfs met spleetjes tot 3 mm breed. Zonder vervelende en langdurende orthodontie.

 • Tetracyclineverkleuring/ fluorose

  Beide fenomenen stammen uit de kindertijd. Een teveel aan antibiotica uit de tetracycline-familie tijdens de groeifase (tot 8 jaar ongeveer) leidt op latere leeftijd tot gele tanden of zelfs lichtjes bruine tanden. Een teveel aan fluoride als kind kan leiden tot witte vlekjes op de tanden als volwassene.

  Aangezien beide types van tandverkleuringen aan de binnenkant van de tanden zitten kan een bleaching dit niet verhelpen. GlamSmile facings bieden de perfecte oplossing voor tanden met fluorose of tetracyclineverkleuringen. GlamSmile facings zijn bovendien van 100% porselein en kunnen niet verkleuren, zo blijft u de tint wit die u kiest behouden.

  Raak de afbeelding aan om het resultaat met veneers te zien.
  tetracyclineverkleuring oplossing GlamSmile tetracycline verkleuring wegwerken
  tetracyclineverkleuring GlamSmile tetracyclineverkleuring
  tetracyclineverkleuring | gele tanden | GlamSmile tetracyclineverkleuring
  tetracyclineverkleuring | gele tanden | bruine tanden | GlamSmile tetracyclineverkleuring
  Beweeg over de foto’s en ontdek het resultaat na behandeling

  Beide fenomenen stammen uit de kindertijd. Een teveel aan antibiotica uit de tetracycline-familie tijdens de groeifase (tot 8 jaar ongeveer) leidt op latere leeftijd tot gele tanden of zelfs lichtjes bruine tanden. Een teveel aan fluoride als kind kan leiden tot tanden met witte vlekken als volwassene.

  Beide aandoeningen zijn moeilijk met een whitening of bleaching te behandelen en geven over het algemeen ongelijkmatige en onvoorspelbare resultaten. Om écht egale, witte tanden te bekomen bij tetracycline-verkleuring of fluorose zijn GlamSmile veneers (= facings) eigenlijk de enige oplossing. Een oplossing die bovendien zeer snel kan uitgevoerd worden, zonder te raken aan je bestaande tanden. Want ondanks de verkleuringen zijn die wel gezond, dus is het beter om daar zo weinig mogelijk aan te veranderen.

 • Gebroken tanden

  Tanden waar stukjes van afgebroken zijn, door een sportongeval, of door afbrokkelend glazuur, of door knarsschade maar verder helemaal gezond zijn, kunnen snel en perfect met GlamSmile veneers (=facetten of facings) hersteld worden. Deze behandeling heeft als voordeel dat de bestaande tand maximaal behouden blijft. Dit in tegenstelling tot een oplossing met kronen, waarbij de tanden heel sterk moeten afgeslepen worden en er van de oorspronkelijke tand slechts een stompje meer overblijft.

  Raak de afbeelding aan om het resultaat met veneers te zien.
  gebroken-tanden gebroken-tanden
  gebroken-tanden gebroken-tanden
  gebroken-tanden gebroken-tanden
  gebroken-tanden gebroken-tanden
  Beweeg over de foto’s en ontdek het resultaat na behandeling

  Tanden waar stukjes van afgebroken zijn, door een sportongeval, of door afbrokkelend glazuur, of door knarsschade maar verder helemaal gezond zijn, kunnen snel en perfect met veneers of facetten hersteld worden. Deze behandeling heeft als voordeel dat de bestaande tand maximaal behouden blijft. Dit in tegenstelling tot een oplossing met kronen, waarbij de tanden heel sterk moeten afgeslepen worden en er van de oorspronkelijke tand slechts een stompje meer overblijft.

 • Scheve tanden

  Om scheve tanden te corrigeren is orthodontie de meest gekende oplossing. Maar een orthodontie behandeling kan jaren in beslag nemen, is pijnlijk en ook esthetisch niet mooi. Met aangepaste GlamSmile veneers is het mogelijk om de tanden optisch terug op één lijn te krijgen. En dat in nauwelijks één uur. En de permanent witte kleur krijg je er gratis bij.

  Raak de afbeelding aan om het resultaat met veneers te zien.
  scheve-tanden scheve-tanden
  scheve-tanden scheve-tanden
  scheve-tanden scheve-tanden
  scheve-tanden scheve-tanden
  Beweeg over de foto’s en ontdek het resultaat na behandeling

  Zelfs na jaren van orthodontie zijn er maar weinig mensen die over een perfecte tandenboog beschikken. Perfect rechte tanden vereisen immers een perfecte tandkaak en perfecte tanden qua grootte en vorm. Bijna niemand krijgt die mee van moeder natuur.

  Zeker na verloop van jaren, eventueel na het verlies van een of meer tanden, door een verkeerde tongpositie of andere oorzaken, kunnen grotere onevenwichten ontstaan, waardoor tanden helemaal uit positie komen te staan.

  Orthodontie is op dat moment mogelijks nog wel een oplossing, maar neemt al snel enkele maanden tot jaren in beslag. Bovendien is zo'n beugel in je mond niet echt mooi te noemen. Het alternatief met facings of veneers is op dat moment de snelste, sociaal interessantste en esthetisch meest verantwoorde oplossing. Met aangepaste GlamSmile veneers is het immers mogelijk om de tanden optisch terug op één lijn te krijgen. En dat in nauwelijks één uur. En de permanent witte kleur krijg je er gratis bij.

 • Te kleine tanden

  Te kleine tanden, vooral dan te kleine snijtanden, hebben een grote impact op de totale glimlach, omdat ze de harmonie van de tandlijn verstoren en de glimlach minder vol maken. Het is een fenomeen dat bij zeer veel mensen voorkomt, zelfs zonder dat ze het zelf weten. Gelukkig kunnen te kleine tanden met veneers perfect vergroot worden, zodat ze in proportie komen met de andere tanden en zo voor een harmonieuze, stralende glimlach kunnen zorgen.

  Raak de afbeelding aan om het resultaat met veneers te zien.
  te-kleine-tanden te-kleine-tanden
  te-kleine-tanden te-kleine-tanden
  te-kleine-tanden te-kleine-tanden
  te-kleine-tanden te-kleine-tanden
  Beweeg over de foto’s en ontdek het resultaat na behandeling

  Te kleine tanden, vooral dan te kleine snijtanden, hebben een grote impact op de totale glimlach, omdat ze de harmonie van de tandlijn verstoren en de glimlach minder vol maken. Het is een fenomeen dat bij zeer veel mensen voorkomt, zelfs zonder dat ze het zelf weten.

  Gelukkig kunnen te kleine tanden met veneers perfect vergroot worden, zodat ze in proportie komen met de andere tanden en zo voor een harmonieuze, stralende glimlach kunnen zorgen.

Wil je graag weten wat er voor jou mogelijk is om je glimlach te verbeteren? Leg dan nu je afspraak vast voor persoonlijk en gratis Smile Advies.

Bekijk hier voor & na foto's >