3 factoren die je onbewust beter doen voelen

Nu de dagen korter worden en de donkere avonden langer, ben je misschien geneigd om in je schelp te kruipen. Je hebt minder energie en bent prikkelbaarder. Een groot verschil met de zomer, toen je lichaam maar niet moe leek te worden – nog een terrasje om elf uur ’s avonds! Opstaan met de eerste zonnestralen om je huis te poetsen! – en je de hele wereld aankon. Tijd voor een kleine oppepper voor jezelf, in de vorm van 3 factoren die je onbewust beter doen voelen.

Vrijgevig zijn is minstens even leuk als dingen voor jezelf doen

3 factoren die je onbewust beter doen voelenIedereen weet dat iets voor iemand anders doen voldoening geeft. Denk aan een koffie kopen om een collega mee te verrassen, de auto van je partner wassen of een post-it met een complimentje achterlaten voor je huisgenoot. Maar wist je dat het ook wetenschappelijk bewezen is dat je je beter voelt als je altruïstisch bent? Met andere woorden: schud die herfstblues van je af door iets liefs te doen voor een ander!

Breng tijd door met gelukkige mensen

Gelukkig zijn is besmettelijk. Eén van de leukste manier om jezelf beter te voelen, is tijd doorbrengen met gelukkige mensen. Je gaat de wereld anders zien (namelijk: door hun roze bril), meer lachen, minder klagen, … Neem je agenda er maar al bij, spreek iets af met die immer vrolijke vriend of vriendin, en sleep jezelf uit de zetel voor een leuke dag, namiddag of avond.

Goed in je vel zitten door een uiterlijk waar je vrede mee hebt

Als je in een dipje zit, heb je vaak last van weinig zelfvertrouwen. Je hebt de indruk dat je er niet goed uitziet, waardoor je je nog slechter gaat voelen. Uiterlijk is geen detail! Stoor je je bijvoorbeeld aan je scheve of gele tanden? Dan ben je wellicht niet geneigd om veel te lachen, terwijl je hersenen tijdens het lachen net ‘endorfine’ produceren – het gelukshormoon. Facings zijn in dat geval een uiterst makkelijk en pijnloze oplossing waardoor de spiegel in één klap van vijand in vriend verandert.

 


Je wil je niet zomaar goed voelen in je vel, je wil je top voelen én dat ook uitstralen. Daarom investeer je in je uiterlijk. Veneers of facings maken het plaatje compleet, want met een mooi gebit kun je je tanden zonder zorgen bloot lachen. De flinterdunne porseleinen schildjes worden op maat gemaakt en pijnloos op je tanden bevestigd. En dat zijn niet de enige voordelen van GlamSmile facetten:

  • ze blijven wit,
  • ze corrigeren de kleur, vorm en positie,
  • ze worden snel geplaatst.

Omdat je glimlach iets heel persoonlijks is, kun je bij onze Smile Consulentes terecht voor advies op maat.