Orthodontie voor volwassenen

Aan sommige ideeën geraak je met de jaren gewend. Aan het idee dat er voor jou geen carrière als topsporter inzit, bijvoorbeeld, of dat je nu eenmaal niet het type bent dat probleemloos tien taken tegelijk kan doen. Maar bij sommige dingen kun je je moeilijker neerleggen, bijvoorbeeld bij scheve tanden die je in het oog springen telkens als je in de spiegel kijkt of een blik werpt op foto’s van jezelf. Gelijk heb je, zéker als je weet hoe makkelijk dat ‘probleem’ verholpen kan worden!

Geen zin in een blokjesbeugel

Er is voor alles een tijd. Misschien zijn paarse haren of een minishort echt niets meer voor jou. Maar ook met een blokjesbeugel word je liever niet gezien op het werk of bij klanten. Het ziet er niet alleen een beetje knullig uit; er kruipt ook eten tussen zo’n beugel, waardoor je na de lunch met je lippen stevig op elkaar geklemd naar het toilet moet voor een check. Gelukkig is er een andere manier …

Rechte tanden dankzij de transparante beugel

GlamSmile gebruikt een compleet nieuwe techniek: de transparante beugel, een onzichtbare, uitneembare beugel die volledig op maat wordt gemaakt. De beugel bestaat uit een op maat gemaakt schildje van kunsthars dat over je tanden schuift. Om de twee weken krijg je een nieuw schildje, zodat de correcties geleidelijk aan gebeuren en je na ongeveer een jaar rechte tanden hebt.

De voordelen van de transparante beugel

De transparante beugel is esthetisch, comfortabel en pijnloos. Als je gaat eten, neem je je beugel gewoon even uit. Bovendien kun je er tal van problemen mee behandelen:

  • Overlappende tanden
  • Scheve tanden
  • Spleetjes tussen tanden

Meer weten over deze revolutionaire techniek? Onze Smile Consulentes geven je graag vrijblijvend advies op maat!