Jo G.

Stekene
Oost-Vlaanderen
facings-voor-na
Jo G.

"Mijn onderboog had flink wat afgezien en ook bij GlamSmile wilden ze zich hierop concentreren. De kleur van mijn tanden was immers ok. Ze hebben een prima job gedaan want ik had me het resultaat niet kunnen indenken. Er was wel een simulatie vooraf gemaakt maar dat is toch altijd afwachten. Die gekartelde tanden onderaan zijn nu eindelijk mooi egaal en ik voel gewoon dat nogal wat mensen mij benijden met mijn smile. Heel blij!"

De Smile Consulent: 

"Door zijn fel knarsetanden vertoonde Jo's gebit zichtbare knarsschade op de onderboog en enkele afgebroken hoekjes op de bovenboog. De onderboog had dan ook een onregelmatig verloop, mede door veel zichtbare overlappingen, wat wij 'crowding' noemen. De natuurlijke kleur van Jo's tanden was fris en wit, en dus hebben we die helemaal behouden.

Met de veneers slaagden we er in om enkele tanden te verlengen, en die van de onderboog te verhogen. Bovendien zorgden we voor een mooi gealigneerde onderboog. Dat is in zijn geval extra belangrijk omdat Jo's ondertanden goed zichtbaar zijn als hij glimlacht."