Mo F.

Antwerpen
Antwerpen
facetten-voor-na
Mo F.

"De dokters waarbij ik in behandeling was, raadden me een ingrijpende kaakoperatie aan, in combinatie met orthodontie, maar dat zag ik niet zitten.

Ik had al twee jaar orthodontie achter de rug en was niet volledig tevreden over het uiteindelijke resultaat. Waar ik nog het meest last van had, was dat de orthodontie mijn boventanden naar binnen toe positioneerde. In combinatie met de kleur- en lengteverschillen tussen mijn tanden leverde dat een lelijke glimlach op.

Met de Glamsmile veneers was dat op slag opgelost. Ik kon bijna zelf mijn eigen glimlach creëren en dankzij de simulatie en het professioneel advies kon ik al op voorhand mijn perfecte smile zien. Bij GlamSmile is het echt wel van "What you see is what you get;". Ik koos voor een natuurlijke, frisse, witte glimlach en die heb ik ook gekregen. Ik voel me er echt goed bij."

De Smile Consulent: 

"Bij Mo zorgden de kleine laterale snijtanden voor een onevenwichtige bovenste tandenboog. Met aangepaste veneers werden die verlengd en een klein beetje verbreed. Daardoor ziet het hele gebit er nu veel harmonieuzer uit. De wittere kleur onderstreept die harmonie helemaal en zorgt voor een vitale en stralende glimlach."