Thomas V.W.

Lochristi
Oost-Vlaanderen
porseleinen veneers | GlamSmile
Thomas V.W.

"Voor mijn job kom ik dagelijks in contact met veel mensen. Een mooie glimlach is daarbij niet alleen de perfecte binnenkomer, het is ook een taal die iedereen spreekt... Een mooi recht gebit en mooie witte tanden zeggen veel over iemands persoon. Je ziet er gewoon beter en meer verzorgd uit. De mensen van GlamSmile hebben we perfect uitgelegd wat de mogelijkheden waren en ik ben superblij met het resultaat. Keep on smiling!"

De Smile Consulent: 

"De kleur van je tanden is afhankelijk van veel factoren, maar bij Thomas was de oorzaak van zijn gele tanden puur genetisch. Een bleaching of whitening, wat een dieptereiniging is van het gebit, zou daarom in zijn geval niet helpen: een whitening kan immers je tanden nooit witter maken dan hun natuurlijke kleur. Bij Thomas zijn porseleinen facetten de enige manier om mooie witte tanden te krijgen.

Naast de blijvend witte tanden, konden we met de facetten meteen ook zijn assymetrische middellijn corrigeren. De middelijn is de denkbeeldige lijn die loopt van tussen je ogen door het midden van je neus en tussen je fronttanden naar het midden van je kin, en die esthetisch gezien één rechte lijn moet zijn. Dankzij de lichte correctie met facings lijkt de bovenboog van Thomas optisch nu heel wat rechter."