Wat maakt GlamSmile veneers zo uniek ?

Uiteraard zijn er vele redenen om voor GlamSmile veneers te kiezen.

Het is een technologie die zich reeds gedurende tientallen jaren bewezen heeft en die GlamSmile in de loop der jaren tot in de kleinste details heeft geperfectioneerd. Er zijn technische redenen om GlamSmile veneers te verkiezen:

  • De GlamSmile veneers zijn zo dun (0,3 mm) dat er geen gezonde tandstructuur hoeft weggenomen te worden.

  • GlamSmile gebruikt enkel porselein van de allerhoogste kwaliteit (en geen composiet) dat blijvend wit en luminescent is

  • De plaatsing van de veneers gebeurt snel en accuraat dankzij de gepatenteerde GlamSmile positioneringstray

  • De voorbereiding gebeurt met state-of-the-art 3D CAD/CAM technieken, waardoor tot op 25 micron nauwkeurig gewerkt kan worden

Productie GlamSmile veneers, facings, facettenpositioning tray GlamSmile veneers, facings, facettenporseleinen schildjes

Belangrijker echter nog dan de technische redenen is de decennialange ervaring die de GlamSmile tandartsen, maar evenzeer de Smile Consulenten en de Smile designers hebben met “uw glimlach”.

Glimlachen is veel meer dan witte tanden. GlamSmile zorgt voor uw glimlach vanuit het totaalbeeld van uw gezicht en uw persoonlijkheid. En dat maakt een heel verschil.

Uw eigen persoonlijke glimlach is niet dezelfde als die van uw vriend of vriendin. Wij bij GlamSmile ervaren dat iedere dag, want we hebben in de afgelopen 20 jaar reeds duizenden mensen geholpen met hun eigen persoonlijke, stralende glimlach.

Wil je graag weten wat er voor jou mogelijk is om je glimlach te verbeteren? Leg je afspraak vast voor gratis Smile Advies.